Tuesday 3 May 2016

Branzeturi cum se...CuVin cu Delaco - V.INC si Crema BISTRO #6

Dupa o zi foarte incarcata si calduroasa, se contura o degustare de vinuri interesanta ..
dar schimbare de plan, apare o urgenta .. si nu mai pot ajunge ... 
Alerg de colo-colo sa rezolv .. ce trebuia .. si cand ma uit la ceas, mai era ceva timp..

Crema BISTRO de pe Calea Bucuresti avea terasa plina, oameni noi, interesanti, ce spun comunitatea creste.

Ma asez la masa si partenerul Cramei V.inc - domnul Yves Schretlen prezinta Merlot-ul, ultimul vin al serii.
Din cate am citit despre Crama de la Dranic, licoarea din „Via lui Mardale”,este vin nebaricat, tinut in vase de inox, pentru a livra prospetimea vinului proaspat cules.
Branza Danish Blu de la Delaco a fost prezentata de Alin Sintimbrean. Branza cu mucegai in general nu-mi place ! Dar cu Merlot-ul de la V.inc a mers excelent !
Bineinteles ca Alin a mai adaugat putina smatana si cateva ingrediente secrete pe care le vom afla de pe blogul lui.
Mie imi plac si vinurile albe seci sau demi-seci, V.inc au o gama foarte frumoasa.
Alin si Corina Bulubasa au reusit cateva platouri extraordinare :) Dedicarea si munca lor nu se vede,
dar in timp vom intelege cata munca este in spatele evenimentului.
O alta surpriza placuta a fost muzica live !
Doi oameni extraordinari au cantat la pian si vioara, diferite melodii clasice. Discutand cu ei am aflat ca le face mare placere sa cante balade rock in versiune proprie !

Un eveniment frumos !
Comunitatea degustatorilor creste :)




No comments:

Post a Comment